First things first

Begin Jouw Reis naar Energieneutraal Wonen

In een wereld vol duurzame oplossingen is het cruciaal om te starten met een uitgebreid, doordacht duurzaam advies + plan dat perfect aansluit bij jouw unieke situatie, wensen en motivatie.

Het vinden van de juiste oplossingen voor jouw thuis niet altijd eenvoudig, zeker niet met de overvloed aan oplossingen die er bestaan en nog volop ontwikkeld worden. Wat past in mijn huis? En is dit dan wel effectief & efficiënt? Ons adviesgesprek is speciaal ontworpen voor huiseigenaren die klaar zijn om een betekenisvolle stap te zetten naar een energie-efficiëntere toekomst. Of je nu gedreven bent door het milieu, de wens om kosten te besparen, of de ambitie om de waarde van je woning te verhogen, ons gesprek vormt de fundering waarop jouw duurzame huis (verder) gebouwd zal worden. Ons adviesgesprek is een investering in een duurzame & voordelige toekomst voor jou, je woning én het milieu. Lees verder…

Analyse, Advies & Actieplan

399
  • Analyse van de woning
  • Adviesgesprek o.b.v jouw wensen
  • Concreet Actieplan op maat
Duurzame Deal

Deze Energieneutrale Pioniers gingen je voor

Zo gaan we te werk

1
2
3
4
5
6
De Introductie
Dit is een ontspannen gesprek waarbij we elkaar leren kennen en een inzicht krijgen in jouw levensstijl, je huis en je duurzaamheidsambities.
De Verkenning
We nemen een kijkje in je huidige energieverbruik en -systemen met een rondleiding door je woning en een evaluatie van je energieverbruik.
Jouw Wensen
We bespreken samen je doelstellingen, behoeften en wat je belangrijk vindt, zodat het advies perfect aansluit bij jouw persoonlijke situatie.
De Voorlichting
Aan de hand van de verzamelde informatie bespreken we de opties en strategieën die passen bij jouw huis en duurzaamheidsdoelen.
Het Voorstel
Je ontvangt een gedetailleerd actieplan met stappen, kosten en verwachte besparingen, helemaal afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen.
De Afstemming
Dit is het moment voor jou om vragen te stellen, feedback te geven en te zorgen dat alles in de analyse klopt en overeenkomt met jouw verwachtingen.
De Volgende Stappen
We nemen samen door wat de volgende stappen zijn, hoe je het plan in actie kunt zetten en hoe we je hierin verder kunnen ondersteunen.

Jouw thuis, onze missie.

Bij Solunar begint elk adviesgesprek met het verhaal van jouw huis en jouw visie op een duurzame toekomst. We begrijpen de complexiteit en de uitdagingen van het energieneutraal maken van een woning en zijn hier om deze reis te vereenvoudigen. Onze deskundigheid in geavanceerde technologieën en diepgaand begrip van jouw unieke situatie stelt ons in staat een helder pad te creëren naar een efficiëntere, duurzamere woning. Samen leggen we de puzzel naar een energieneutraal thuis, We ondersteunen je bij elke stap, zodat je met vertrouwen en begrip de overstap kunt maken naar een duurzamere toekomst.​

Jouw huis is onze missie energieneutraa e1703764247152

Een kleine stap voor jou, een grote sprong naar Energieneutraal

Dit is wat je allemaal krijgt

Een duidelijk overzicht van je huidige energieverbruik en opwekkingscapaciteit.

De bevindingen van energieanalyse, inclusief specifieke gebieden van warmteverlies.

Op maat gemaakte aanbevelingen voor energie-efficiëntie en duurzame oplossingen.

Een stapsgewijze gids met mogelijke tijdlijnen, prioriteiten en geschatte kosten.

Een gedetailleerde uitsplitsing van de verwachte besparingen en terugverdientijden.

Praktisch advies over het uitvoeren van het plan en onze mogelijke ondersteuning hierbij.

Zet de eerste stap naar Energieneutraal!

Nu voor slechts

€ 399

Je staat op het punt een slimme keuze te maken en je eerste stap te zetten naar een Energieneutraal bestaan! Met ons adviesgesprek leg je de basis voor een energieneutraal thuis. Je krijgt een gedetailleerde energieanalyse, persoonlijke verbeteringsvoorstellen en een helder actieplan. Samen zetten we de eerste stap naar lagere energiekosten, meer wooncomfort, en een duurzame toekomst. Kies nu voor verandering, boek je gesprek en begin de transformatie. Jouw energieneutrale huis wacht!

Waarom een Energieneutraal advies en stappenplan bestellen?

We gebruiken energie op vele manieren. Bijvoorbeeld in de vorm van warmte om ons binnenklimaat op het gewenste comfort-niveau te houden of in de vorm van elektriciteit om apparaten te laten werken. En soms combineren deze twee en zetten energie om van de ene vorm in de andere. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en zo is het aanbod op het gebied van energie apparatuur, leveranciers en ‘meningen over wat je het beste kan doen’ ook …

Als eindgebruiker is het vaak behoorlijk ingewikkeld om uit het grote aanbod van mogelijkheden de beste oplossing te kiezen voor jouw situatie. Zeker als je daarbij rekening wil houden met (mogelijke) toekomstige ontwikkelingen. En hoe ziet mijn huidige verbruik er eigenlijk uit en hoe is dit opgebouwd? Wat vind ik zelf belangrijk als het gaat om de reis naar energieneutraal en wil ik dat volledig of is gedeeltelijk goed genoeg? Waar begin ik en kan ik het ook in stappen doen?

Kortom, wat is in mijn situatie de optimale oplossing en hoe ga ik daar komen? Welke kosten komen daarbij kijken en wat kan ik zelf doen? En zo zijn er nog veel meer vragen die alleen maar in samenhang een echt goed antwoord kunnen krijgen.

Wij snappen dat dit complexe vraagstukken zijn die niet door iedereen eenvoudig te beantwoorden zijn. Het vraagt om een goede analyse van de huidige installatie, het in kaart brengen van de wensen en overtuigingen, kennis van de ontwikkelingen in de markt en al deze zaken op elkaar afstemmen tot een advies over mogelijke oplossingsrichtingen. Dat is precies waar wij goed in zijn, om vervolgens samen de beste richting te kiezen ook en deze om te zetten in een passend stappenplan! En waar gewenst, nemen we ook graag de regie om uitvoering te geven aan het plan en zo de beste oplossingen te laten realiseren. 

Een energieadvies dat voor jou op maat is gemaakt, kan je hier bestellen en inplannen.

Een stap verder met ons Duurzame Advies

Bij Solunar streven we ernaar om onze klanten niet alleen naar energieneutraal wonen te begeleiden, maar hen ook te onderwijzen en te inspireren om de leiders van een duurzame toekomst te worden. Ons ‘Energieneutraal Advies’ is meer dan een stappenplan; het is een reis naar zelfvoorzienend wonen, waarbij elke stap zorgvuldig wordt afgestemd op uw unieke behoeften en ambities.

Vanaf het eerste adviesgesprek richten we ons op het begrijpen van uw levensstijl en energiegebruik. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd plan op te stellen dat niet alleen focust op energiebesparing, maar ook op het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw ecologische voetafdruk. We geloven dat de sleutel tot succesvolle energieneutraliteit ligt in het harmoniseren van geavanceerde technologieën met natuurlijke processen.

Onze energieneutrale experts nemen de tijd om de nieuwste innovaties in duurzame energie met u te bespreken, van hoogrendementszonnepanelen en geothermische verwarmingssystemen tot slimme energiebeheersoplossingen. Dit gaat verder dan alleen het installeren van apparatuur; het gaat om het integreren van deze systemen in uw dagelijks leven op een manier die zowel intuïtief als efficiënt is.

Tijdens ons adviesgesprek kijken we ook naar de toekomst. Duurzaamheid is een voortdurend proces van verbetering en aanpassing. We bieden daarom niet alleen oplossingen voor vandaag, maar ook strategieën om toekomstige ontwikkelingen op het gebied van duurzame technologieën te integreren in uw woning. Dit omvat advies over overheidsbeleid en subsidies, waardoor u als huiseigenaar kunt profiteren van financiële steun en incentives voor uw energieneutrale investeringen.

Bij Solunar gaat het om meer dan energiebesparing; het gaat om het creëren van een duurzame, comfortabele en energie-efficiënte woonomgeving die u trots kunt noemen. Ons Energieneutraal Advies is uw eerste stap naar een toekomst waarin u niet alleen de planeet helpt, maar ook een betere levenskwaliteit voor uzelf en uw dierbaren creëert. Neem de stap met ons en ontdek hoe uw woning kan transformeren in een toonbeeld van duurzaamheid en innovatie.

Duurzaam adviesbureau - Vind de juiste oplossingen voor jouw thuis

Het vinden van de juiste oplossingen voor jouw thuis is niet altijd eenvoudig, zeker niet met de overvloed aan opties die er bestaan en nog volop ontwikkeld worden. Maar maak je geen zorgen, wij staan voor je klaar. Als duurzaam adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in het bieden van passende oplossingen voor huiseigenaren die een betekenisvolle stap willen zetten naar een energie-efficiëntere toekomst.

Of je nu gedreven bent door het milieu, kostenbesparing of de ambitie om de waarde van je woning te verhogen, ons adviesgesprek vormt de fundering waarop jouw duurzame huis (verder) gebouwd zal worden. Wij begrijpen dat iedere woning uniek is en daarom bieden wij maatwerkadvies dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Ons adviesgesprek is een investering in een duurzame en voordelige toekomst voor jou, je woning én het milieu. Bij ons draait alles om het vinden van de juiste oplossingen die niet alleen effectief zijn, maar ook efficiënt werken. Wij streven ernaar om jouw energieverbruik te verminderen, kosten te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame leefomgeving.

Waarom kiezen voor ons duurzaam adviesbureau?

  1. Expertise: Ons team van ervaren specialisten heeft uitgebreide kennis op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zodat we altijd het beste advies kunnen geven.
  2. Maatwerkadvies: Geen enkele woning is hetzelfde, daarom bieden wij maatwerkadvies dat aansluit bij jouw specifieke situatie. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we naar de beste oplossingen die passen bij jouw behoeften en budget.
  3. Duurzaamheid én kostenbesparing: Wij geloven dat duurzaamheid hand in hand kan gaan met kostenbesparing. Ons advies is erop gericht om niet alleen het milieu te helpen, maar ook om jouw portemonnee blij te maken. Door slimme investeringen te doen, kun je op de lange termijn veel geld besparen.

Kortom, als duurzaam adviesbureau zijn wij er om jou te helpen bij het realiseren van een energie-efficiënte toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Verduurzaam je huis met Solunar als Duurzaam Adviseur

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun huis energiezuiniger te maken en zo bij te dragen aan een beter milieu. Het kan echter lastig zijn om de juiste oplossingen te vinden tussen alle beschikbare opties. Gelukkig is er nu een oplossing: de duurzaam adviseur.

Een duurzaam adviseur is iemand die gespecialiseerd is in het adviseren van huiseigenaren over duurzame oplossingen voor hun huis. Of je nu geïnteresseerd bent in het verminderen van je energieverbruik, het besparen van kosten of het verhogen van de waarde van je woning, een duurzaam adviseur kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Eén van de toonaangevende duurzaam adviseurs is Solunar. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van duurzaamheid, kunnen zij jou begeleiden bij het verduurzamen van je huis. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen, het isoleren van je woning of het vervangen van oude apparatuur door energiezuinige alternatieven, Solunar heeft de kennis en kunde om jouw wensen te realiseren.

Het consult dat Solunar aanbiedt is speciaal ontworpen voor huiseigenaren die klaar zijn voor een energiezuinigere toekomst. Tijdens dit consult zal een duurzaam adviseur samen met jou kijken naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen, budget en de mogelijkheden van je woning. Op basis hiervan zal een advies op maat worden gegeven, zodat jij precies weet welke stappen je moet nemen om je huis duurzamer te maken.

Het investeren in een duurzaam consult is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Door energiezuinige maatregelen te treffen, kun je namelijk flink besparen op je energierekening. Daarnaast kan het verduurzamen van je woning ook leiden tot een hogere waarde bij een eventuele verkoop in de toekomst. Het is dus niet alleen een investering in een beter milieu, maar ook in de waarde van je huis.

Een duurzaam adviseur zoals Solunar kan jou helpen om de juiste keuzes te maken op het gebied van duurzaamheid. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën en kunnen jou adviseren over welke opties het beste passen bij jouw situatie. Daarnaast kunnen zij je informeren over mogelijke subsidies of andere financiële voordelen die beschikbaar zijn voor het verduurzamen van je huis.

Kortom, als jij klaar bent voor een energiezuinigere toekomst en wilt weten hoe jij jouw huis kunt verduurzamen, dan is een duurzaam adviseur zoals Solunar de juiste keuze voor jou. Met hun expertise en ervaring kunnen zij jou helpen bij het realiseren van jouw duurzame doelen. Investeer vandaag nog in een duurzaam consult en maak de eerste stap naar een voordelige en milieuvriendelijke toekomst voor jou, je huis en het milieu.

Klaar voor de eerste stap naar een Duurzaam & Energieneutraal bestaan?

Solunar is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van particulieren die interesse hebben in duurzame oplossingen voor hun huis. Of je nu geïnteresseerd bent in zonnepanelen, warmtepompen, isolatie of andere energiebesparende maatregelen, Solunar heeft de kennis en ervaring om jou te helpen de juiste keuzes te maken. Het begint allemaal met een adviesgesprek. Bij dit gesprek komt er een adviseur van Solunar bij jou thuis om samen te bespreken wat jouw wensen en behoeften zijn op het gebied van duurzaamheid. De adviseur zal ook kijken naar de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Tijdens het adviesgesprek krijg je niet alleen informatie over de verschillende duurzame oplossingen die er zijn, maar ook over de financiële aspecten ervan. Solunar heeft namelijk partnerships met diverse financiële instellingen waardoor zij kunnen helpen met het regelen van subsidies en financieringsopties. Na het adviesgesprek ontvang je een persoonlijk adviesrapport waarin de verschillende mogelijkheden en kosten worden uitgelegd. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw specifieke situatie en wensen. Het rapport geeft jou een overzicht van de te nemen stappen om jouw huis energieneutraal te maken en hoeveel dit zou kunnen kosten. Maar daar blijft het niet bij. Solunar biedt ook begeleiding bij de uitvoering van de gekozen maatregelen. Ze werken samen met betrouwbare installateurs die ervoor zorgen dat alles op een professionele manier geïnstalleerd wordt. Het doel van Solunar is om duurzaamheid voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom bieden ze niet alleen advies aan, maar ook een betaalbare oplossing op maat. Ze werken met transparante prijzen en heldere communicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dus ben jij klaar voor de eerste stap naar een duurzaam en energieneutraal bestaan? Wacht dan niet langer en bestel nu jouw adviesgesprek met Solunar. Samen kunnen we werken aan een groenere toekomst!