Da's snel!

Verzending

Bij Solunar.nl begrijpen we dat het ontvangen van uw bestelling in een tijdige en efficiënte wijze belangrijk is. Daarom werken we hard om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring zo soepel mogelijk verloopt, vanaf het moment dat u bestelt tot het moment dat het bij u wordt afgeleverd.

Levertijden:
We streven ernaar alle bestellingen binnen 2 tot 5 werkdagen na bevestiging van de bestelling te leveren. De exacte levertijd kan variëren afhankelijk van de bestemming en de beschikbaarheid van de producten. We werken samen met betrouwbare verzendpartners om te zorgen voor een snelle en veilige levering van uw artikelen.

Langere levertijden:
Soms kunnen er omstandigheden zijn die een langere levertijd vereisen, zoals hoge vraag, speciale bestellingen of onvoorziene gebeurtenissen. In dergelijke gevallen doen we er alles aan om u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. U ontvangt regelmatige updates over de status van uw bestelling, en we streven ernaar eventuele vertragingen tot een minimum te beperken.

Verzendbevestiging en Tracking:
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackingnummer. Met dit nummer kunt u uw pakket volgen en een geschatte bezorgdatum bekijken. Zo blijft u volledig op de hoogte van de voortgang van uw levering.

Verzendkosten:
De verzendkosten worden berekend op basis van de grootte en het gewicht van uw bestelling, evenals de bestemming. Deze kosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Vragen of opmerkingen:

Heeft u vragen over uw verzending of wilt u meer weten over onze verzendopties? Ons klantenserviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw bezorgbehoeften.