Voor als het toch niet helemaal naar wens is

Retourbeleid van Solunar

Bij Solunar.nl waarderen we jouw tevredenheid en streven we ernaar dat je volledig blij bent met uw aankoop. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met jouw bestelling, dan heb je het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, in lijn met het wettelijke retourtermijn.

Retourtermijn: Je hebt het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen verschillen per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Retourvoorwaarden: Om een product te retourneren, dient het product ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking te zijn. We vragen je om het product zorgvuldig te behandelen en ervoor te zorgen dat het tijdens de retourzending goed verpakt is.

Retourproces: Om jouw retour aan te melden, neem je contact op met onze klantenservice om een retourautorisatie te verkrijgen. Volg de instructies die worden verstrekt om het product terug te sturen. Voeg een kopie van uw aankoopbewijs en het ingevulde retourformulier bij het pakket.

Terugbetalingen: Nadat jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen we je informeren over de goedkeuring of afwijzing van je teruggave. Indien goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode met een streven van 5 werkdagen.

Uitzonderingen: Sommige soorten goederen zijn uitgesloten van retournering. Niet-retourneerbare artikelen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, zoals op maat gemaakte items, bederfelijke goederen, etc.

We zijn er om het retourproces zo soepel mogelijk te maken. Mocht u vragen hebben over uw specifieke situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.